Årets MysteryBox

2017 Mystery Box - sol over gudhjem 2017 - Kalvebrisler af Dansk Kalv fra Danish Crown, Dansk Sorthummer fra Storebælt - Fiskerikajen, Vagtelæg fra Ø-Grønt, Trefold fra Arla Unika


Boxen bestod i år af:

Kalvebrisler af Dansk Kalv fra Danish Crown
Dansk Sorthummer fra Storebælt - Fiskerikajen
Vagtelæg fra Ø-Grønt
Trefold fra Arla Unika

Krav

Forretten skal laves ud fra mystery boxen, samt ud fra den store råvarebuffet.
Forretten skal anrettes på Sol over Gudhjems keramiktallerken fra oh oak


Det hemmelige element

Årets hemmelige element til brug i hovedretten var:

Hallegårds skinke

Krav

Hovedretten skal indeholde det hemmelige element.
Hovedretten skal anrettes på udvalgt tallerken fra Pillivuyt.

Vinderen 2017

Vinderen af Sol over Gudhjem kokkekonkurrence 2017 Henrik Jyrk

Stort tillykke til Henrik Jyrk!

For anden gang i træk vinder Henrik Jyrk Sol over Gudhjem 2017!


Henrik Jyrk

Forret

1. ret

- Grillede brisler og hummer
- Løg emulsion lavet på vagtelæg
- Urter fra Kadeaus Have
- Tosasu

Hovedret

2. ret

- Bornholmsk svineskank charsiu-style
- XO-sauce lavet på smokey hock snaps og æblemost
- Nye kartofler og crème på blå ost







Language / Sprog

Find os på Facebook & Instagram!

Kontakt

Marschall Food Event logo - transperant
Danish site

Danish

English site

English

German site

Deutsch


Instagram

Instagram: brug #SolOverGudhjem2017

Marshall Food Event
+45 21 61 54 76
info@sogk.dk

Mere...