Score

Maden blev vurderet i 4 kategorier. Hver dommer havde mulighed for fordeling af point, således:

Smag: 0 - 30 point
Udseende: 0 - 10 point
Bonus - Bornholm: 0 - 10 point
Etikette: 0 - 10 point

Altså en samlet score på max 60 point.


Årets MysteryBox

2015 Mystery Box


Boxen bliver afsløret på dagen!

Krav

Desserten skal laves ud fra et hemeligt element der afsløres på dagen samt overholde følgende krav:

Desserten skal indeholde:
- Min to slags chokolade fra Cacao Barry
- Essens Kefir fra Arla Unika
- Bornholmske rabarber
- Min. ét produkt fra Lakrids By Johan Bülow - Økologisk Foodline
- Valgfri drik fra Dagmar serveres til desserten, kan bruges i retten men ikke et krav
- Hemmeligt element - udleveres på dagen

Tilberedning og anretning:
- Desserten skal anrettes tallerkener fra Ferm Living

Andre elementer:
- På dagen skal der laves min. et element med chokolade og lakrids
- Der skal indgå min. to elementer fra råvarebuffet udover de nævnte elementer
- Der må medbringes vilde urter


Sol over Gudhjems dessertkonkurrence

Billede fra Sol over Gudhjems dessertkonkurrence 2016

Fra kl. 11 til 13 afholdes Sol over Gudhjems dessertkonkurrence på "Lille Scene".


Dessertkonkurrence deltagerne

Deltager: Sol over Gudhjem Dessertkonkurrence

Jeppe Foldager

Deltager: Sol over Gudhjem Dessertkonkurrence

Casper Sundin

Deltager: Sol over Gudhjem Dessertkonkurrence

Tommy Friis


Dessertkonkurrence dommere

Dommer: Sol over Gudhjem Dessertkonkurrence

Morten Falk

Dommer: Sol over Gudhjem Dessertkonkurrence

Morten Heiberg

Dommer: Sol over Gudhjem Dessertkonkurrence

Nicolai Nørregaard


Jeppe Foldager (Vinder 2017)

Dessert

Sol over Gudhjem Dessertkonkurrence

- Bagte rabarber med chokoladecremé og lakrids, vilde urter og anis urter
- Syltet rabarber, hvid chokoladecreme med kefir, hyldeblomst og rosmarin


Casper Sundin

Dessert


Hoved tallerken:
Benny's rabarber med kefirsorbet og isthé på bornholmske blomster og bær

Apart:
"Sommerminder"
- Ispind med Benny´s rabarber og hvid chokolade
- Tærte med rønnebær, roser fra Nordladndet og marcipan
- Slikkepind med flødekaramel, lakrids go mælkechokolade


Tommy Friis

Dessert


Flabet bornholmer picknic

- "Æggeskal" Rabarber saft og sødskærn
- "Madpakke" Stracciatella, snaps, kefiris, 3 slags chokolade og rabarber
- "Snobrød" lakrids x1000, kefir og rødbede
- "Kaffe" Lakrids og hvid chokolade





Language / Sprog

Find os på Facebook & Instagram!

Kontakt

Marschall Food Event logo - transperant
Danish site

Danish

English site

English

German site

Deutsch


Instagram

Instagram: brug #SolOverGudhjem2017

Marshall Food Event
+45 21 61 54 76
info@sogk.dk

Mere...