Produktprisen 2016

Sidste års vinder

I samarbejde med Super Brugsen

SB logo

Kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem lancerer i samarbejde med Super Brugsen "Produktprisen 2016" for at hylde innovative ideer, som kan skabe vækst og udvikling.

Innovation er afgørende i vores moderne samfund, hvor nytænkning bliver mere og mere afgørende for samfundsudviklingen og ikke mindst for virksomheder, der hele tiden må tænke nyt for at appellere til kunder og omverden. Produktpriskonkurrencen bliver afholdt for anden gang i år (kaldt innovationsprisen i 2014) som led i den officielle afholdelse af kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem.

Formålet med "Produktprisen 2016" er at påskønne innovative løsninger i udviklingen af lokale produkter indenfor mad og drikke, samt at være med til at synliggøre gode eksempler på hvordan innovation og nytænkning kan betyde alverden for et produkt, der er produceret lokalt. Prisen gives til en lokalt forankret producent, der har skabt et nyt innovativt produkt eller tænkt i nye baner i forhold til afsætningsmuligheder.



Setup

Inden selve Sol over Gudhjem kokkekonkurrence går i gang lørdag den 25 juni 2016, findes vinderne af Produktprisen 2016 live på scenen på Gudhjem havn.


Vindere

Der dystes i tre kategorier: drikke, mad & konfekture. Tillykke til vinderne:


Drikkelse

Njord Gin, Distilled Sand and Sea


Mad

Vilstrup - Bacon af Vildsvin


Konfekture

Svenningsen Chocolatier - Lovely Lazy 85%















Language / Sprog

Find os på Facebook & Instagram!

Kontakt

Marschall Food Event logo - transperant
Danish site

Danish

English site

English

German site

Deutsch


Instagram

Instagram: brug #SolOverGudhjem2017

Marshall Food Event
+45 21 61 54 76
info@sogk.dk

Mere...