Score

Maden blev vurderet i 4 kategorier. Hver dommer havde mulighed for fordeling af point, således:

Smag: 0 - 30 point
Udseende: 0 - 10 point
Bonus - Bornholm: 0 - 10 point
Etikette: 0 - 10 point

Altså en samlet score på max 60 point. Her kan du læse mere om hvad de forskellige kategorier indebærer.


Henrik Jyrk

Hovedret

1. ret

Bornholmsk BBQ
Dansk kalveryg - Abelone østersvinaigrette - Arla Unika 22
Miso - Limepickles - Ingefærsyltet rosenblade
Urter fra Ekkodalen

Dessert

2. ret

Gedeost-skumfidus - karamel på chokolade - rabarber - jordbær og gedefraiche-iscreme


David Johansen

Hovedret

1. ret

- Grillet kalveryg
- Dolme af kål, ærter og østers
- Blanquette med Unika-ost
- Syltede blomster i sauce på røget sild, most og brunet smør
- Æggeblomme pocheret i kalvefedt

Dessert

2. ret

- Bagt gedeost - sauce på rabarbermost - kvan og friske rabarber
- Fromage på gedeost - chokoganache med most - geleret rabarbermost


Karlos Enrique Ponte Maldonado

Hovedret

1. ret

- Røget kalveryg og østers
- Sizzling i bornholmske svampeolie
- Gudhjem'sk blæretang med svampe stegt i wok
- Kumache-inspireret sauce, gul chili, myrer, kalv og tang

Dessert

2. ret

- Ostesaft-marinerede urter


Morten Falk

Hovedret

1. ret

- Kalvetartar på toast
- Syltede grøntsager
- Østers og nobilis med et twist af Arla Unika nr. 22

Dessert

2. ret

- Tærte med danske rabarber, jordbær og hyld
- Vaffel med iscreme, gedefraiche og citrus
- Cocktail med slåen, gin og rabarbervin





Language / Sprog

Find os på Facebook & Instagram!

Kontakt

Marschall Food Event logo - transperant
Danish site

Danish

English site

English

German site

Deutsch


Instagram

Instagram: brug #SolOverGudhjem2017

Marshall Food Event
+45 21 61 54 76
info@sogk.dk

Mere...